Saturday, March 20, 2010

Cerita Ceritu Contest ..

Salam semua..Hari ni ialah hari Sabtu..Di mana aku kerja separuh hari..*Sunggoh skema aku rasa..hahahah*..Sebab hari ni hari Sabtu so keje kat ofis ni takde la banyak..Sekadar hari santai mengupdate filing, mengatur kerja untuk hari Isnin..Heeee...So geng, takde plan best ke hujung minggu ni??? Pest buku kat PWTC tu dah habis ke hah?? Hoho

Ok, berbalik kepada tajuk entry di atas..Yaaa..Aku nak cerita sal contest yang aku join dianjurkan oleh En. Mrdzy..Heeee...Contest tu tajuknya aku raas korang dah tau kot..Heee...

Ada apa ngan kontest tu?? Korang leh cek sendiri ek..heeeeee. Sebenarnya senang je contest tu sebab jawapan suma bleh dapat kalau anda betul2 alert..Heee...Pasal aku nyer jawapan?? Hahaha..Kalau ingat2 balik aku gelak je sengsorang..Pasal ape?? Pasal careless and silly mistakes..Hakhakhak...Apape pun, aku seronok main teka-teka ni...Heeee  [>>]



First silly mistake..Gambar..Time mula-mula aku bukak page tu gambar tu tak load abis lagi..Even aku F5 banyak kali..Nampak 4 yang paling atas je..Aku agak memang 4 tu je gambaunyer..Aku cuma nampak rambut je..So aku main blasah je la teka ikut nombo 1 sampai 4 tu.Hahahahah..Puas incik tu bagi hint, still the same mistake..And a day after kot aku g cek balik page tu and baru la gambar tu fully load..Hahaha..Ada 13 ropenye suma gambo..Hahahahah..Kan ke bengong aku...Haaddeeeehh

Silly mistake ke-2..Salah hantar nama..Padahal dah kali ke4 ke ke5 percubaan tu..Sebab boleh salah..Aku g copy n paste jawapan mula2 aku hantar..Hehh..Ini suma nak keje cepat punya pasal n kelam kabut kan..Hahaha.Padan muka aku..Wakakakaka....Pening kepala incik tu agaknya ngan aku..Hahahahah..Ampun incik...heeeeee..

Paling senang aku teka ialah nombor tipon walaupun kali ke-3 percubaan baru betul..Heee..Sebab kebarangkalian nombor tu rendah..Heee...

Dan akhirnya setelah ntah berapa kali percubaan barula semua betulll..Wakakakakaka....Sengal kan aku..hahahaha...Bukannya apa jadi camtu..Gatal sangat join taksedar diri sedang sibuk ngadap keje lagi..Tu la pasal jadi silly mistakes segala tu..Hah..ambik pengajaran je la aku..Hehehe..



So, lepas-lepas ni nak rajinkan la join kontest..TAPI depends ngan keadaan masa aku time tu nanti la ek..Hehehehe..Dan juga depends ngan jenis kontest tu..Heeeee..Wokay la geng..Selamat berhujung minggu...Aku tengah plan ni nak g usha mana lak weekend ni..Korang ada idea tak??



Ps: Jawapan aku tak leh la nak display kat sini lagi...since aku tak pasti dah tutup ke belom kontest tu..heeee..Tunggu je la update dari tuan penganjur tu ye..Heeee


4 comments:

  1. best of luck dear!

    rase cam nak masuk tapi cam susah je. huhu..

    ReplyDelete
  2. thx for review! and congrats!

    ReplyDelete
  3. pstt.. layan belon udara kat putra jaya laaa... anyway congrats erk!

    ReplyDelete
  4. thanks..putrajaya?? hari ni ke?? kat area mana???

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---