Thursday, March 25, 2010

HILANG!!

Salam ols..Uwaaaa...Aku tengah risau gila babun ni...
Seram sejuk dah aku rasa..Macam mana ni weyh..?? Huuhuhuhuh

Laptop office aku ilang ooiii...!! 
Pagi tadi sampai office tengok dah takde je.. Dah puas aku investigate kat bebudak lain kot ada yang meminjam..Suma kata takda...Haddeeehhh..

Sapa la ngambiknya ni..??? Buat apa la ngko nak curik weyhh..Runsing runsing runsing.....!!!!
Mati aku kene ngan bos aku ni kot..Terpaksa la tadah telinga dengar dia marah..Haddeeehhh...

Ni la model lappy yang dah hilang tu.....



19 comments:

  1. hang biar betoi....kalu hilang tak ke niaya

    ReplyDelete
  2. tu la pasal...dah carik mrata tak jumpa...mmg niaya ni kalo btol hilang...huhuhuh..tu yg tgh risau ni..

    ReplyDelete
  3. cmne bleh ilang?pelik 2.. xkn laptop 2 ade kaki kot? ahaha

    ReplyDelete
  4. cri elok2..kot2 terlupe tempat.hehe.. slow2..klau xde gak, dgr jelaa kan luahan hati bos 2..haha

    ReplyDelete
  5. aie ni..huhuhu..

    mmg tak guna laptop tu dlm 2 hari ni..situ je la tempat dia..

    pastu kn, prasan ada tingkap tak kunci la..n then ada bekas tapak kasut atas meja kat tingkap tu..

    hmm.....mungkin mmg kene curi kot.
    haddeehh..dupdap dup dap dh jantung ni...huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. hang tadah tinger takpe lg wey..
    penat ontua tu membebel dia benti.
    jgn kene potong gj udah la yer..

    ReplyDelete
  7. xpe2..jom kita investigate sama2 sape yg ambek..

    ReplyDelete
  8. ape lg~ panggil bomoh arr...hahaha

    ReplyDelete
  9. mahal kan laptop acer... ntah2 dorang pinjam lupa nak cakap kot.

    ReplyDelete
  10. Bos punya ke...

    errr..tak simpan benda2 penting ke..

    kan naya jer..huhu..

    pakai la teknology gprs chip lenkali..

    suruh bos pakaikan..

    harap2 jumpa.

    tak mungkin ada toyol lak..


    www.syoknyadownload.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. @kakngah: mintak22 la..brani poton ggaji siap la dia lak kene ngan den...hahahah..bkn den yg curik n ilangkan...

    @ sugar2 kapas strawbeery: jom22....

    @crank: ko caikkan utk aku...kurang22 nak trace sape gatal tgn curik tu..*ahaks..syirik woii*

    @amir: lappy dell..dah tnya dah..msing2 tak tau..huhu

    @alif: tu department project punya..nasib gak takda yg penting sngt dlm tu..cane nk pasang mende tu?

    ReplyDelete
  12. ko keje kt mne rama2?
    lappy dell cm syarikat aku nyerr servis jep hehhe

    ReplyDelete
  13. keje kt PD..
    yeke?? hehehe..buleh bt ape2 ke??

    ReplyDelete
  14. cuba cr betul2 dulu...
    sape lah yg amik ni....

    ke ade yg sj nak main2 ni??

    ReplyDelete
  15. dah carik dah zella..mmg takde..

    ReplyDelete
  16. hahah..jgn risau incik para2///sy tau..heeeee

    ReplyDelete
  17. Cam mahal jerk...mesti org dalam nih...jgn smpai kene bang-bang boom suda

    ReplyDelete
  18. tu la psl sharizan..mintak2 takde la kot..

    skang ni slamat lagi tlinga ni sbb boss dh 2 hari tak masuk office sbb skit..hohohoh

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---