Saturday, March 27, 2010

Kesimpulannya....

Salam Sabtu geng..Selamat berhujung minggu ya..Hari ni macam biasa la half day kan..So, lepas habis keja ni balik la..Takde plan so far nak buat apa..Ada idea ke?? Hehehe..Rasany minggu ni nak rehat je..Mana taknya tiap minggu tak penah nak lekat kat umah..Hehehe



Kesimpulan untuk minggu ni setakat hari ini ::Minggu jiwa kacau:: hahahah..Mana taknya dengan hal ni maunya jiwa tak kacau..Mudah-mudahan tak berulang lagi la kes yang sama kat office aku ni..Jadi takut pulak aku nak tinggalkan office ni..Yerla..PC aku ada sini..Takut tetiba datang esok dah takde kan..Takkan aku nak bwk balik lak..Takde keje lah hai.. [>>]



Selain dari tu, minggu ni aku macam relex jek..Memang tak brapa nak ada sangat kerja aku minggu ni..Sebab blur pun ada dan sebab kes hilang tu jugak la terbantut idea aku nak buat kerja..Yang aku buat tak lain tak bukan berblogging dan berfb..Selain tu, macam biasa la update kerja tender aku.Tu je..Selain tu memang la takda..Dan sebab aku terajin berblog, ni lah hasilnya...

Peningkatan trafik..Weeee..Hehehe

Visitors come from..da dari Italy woooo
Korang nampak tak ape aku nampak.??.Pertama kali aku rasa ada visitors dari Italy..Peerghh..Sape la gamaknya tu eh...Ada gak yang nak tengok blog so~so~ aku ni...Mekaseeeh la...Heeeee

Dan earnings aku mencanak naik minggu ni..Mekaseh gak untuk korang yang kelik-kelik tu ek..Takda la banyak mana, tapi ada la nampak kenaikan disitu..Heee


Heee..1st time sepanjang aku berblogging ni dan bernuff aku kasi tunjuk mende alah ni kat sini ek..Heee...Segan sebenarnya nak tunjuk kat sini..Tapi sebab korang-korang yang rajin klik nuff aku, aku kasi tunjuk la..Heee...Buffered tu awal minggu ni ada 4 tapi dah tinggal 2 jek..Metered lak jadi 6 dari 4..Heeee..Jadi lah tu..Kurang-kurang ada la buat tambah-tambah kan..Heks...

Ok, cukup-cukup la celoteh mende kosong, ni lagi nak cakap sket pasal perkara bermanfaat lagi berpaedah..

Earth Hour...27th March 2010, 8.30pm - 9.30pm..

Jangan lupa malam ni kol 8.30 padamkan lampu ek..Sokonglah..Bukan selalu pun program ni..Aku rasa korang suma pun dah tau pasal program ni..Namun, untuk maklumat lanjut pasal program ni korang leh tengok sini...


Tahun lepas aku buat..Tutup suma lampu kat umah..Insyaallah kalau takda apa masalah memnag aku buat jugak malam ni..Heee..

Bukan susah pon nak buat kempen ni..Tutup semua lampu selagi boleh.Tapi jangan lak lupa kunci pintu ape suma..Langkah keselamatan kene ambik jugak taw...Kang tak pasal-pasal gelap mata plak tengok barang kat umah hilang..Heee.Kang lagi jadi lak kes aku kan..Wahahahaha

Maka dengan itu aku tutup la entry aku yang aku agak dah berjela dan sebelum aku merapu ngan lebih banyak..Heee..

By the way, selamat berhujung minggu ya..Jangan nakal-nakal dan amalkan keselamatan di mana sahaja anda berada..Heheheh

Tata..Jumpa lagi di lain masa..


PS: Balik umah tido la..Heeee



4 comments:

  1. mo mnikmati cuti sy nti sepenuhny...hihi ;)

    mo xlekat kt umah mcm rama2ungu gak..hihi

    ReplyDelete
  2. hehehe,..bagus22..truskan usaha anda tak lekat kat umah...

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---