Friday, April 23, 2010

Gila Kamera

Salam Jumaat kawan-kawan..Ape khabar? Ok, pagi *time aku tulis entry ni lah yer..heheh* Jumaat ni tak clearkan tag la..Kali ni aku telah di tag oleh Hafizsidah..

Ni arahannya:

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

Bila dah godek-godek folder gambar, sah aku tak leh nk follow exactly.
So, aku ubah sket dengan meletakkan gambar-gambar kenangan masa aku study..
All together ada 8 gambar..
So, check it out..:)

PICT 1

Gambar kelas Sem 3
Ni gambar candid jek..



PICT 2
Sesi bengkel amali Sem 3- with my team
Teka atas tangga tu sapa?? 
Hehehe

PICT 3
Lawatan sambil belajar kat Sekolah Kej. & tek. Maklumat UMS- Sem 3
Ini untuk modul projek. 
Setiap team diarahkan untuk anjurkan satu aktiviti. Ni kawan aku yang buat.
Team aku?? Kitorang buat Bowlig Tournament.
unfortunately, takde gambar tu ngan aku la..Huhuh


PICT 4
Buka puasa ngan geng kat town - Sem 5
Time ni tak suma geng join. Rindu korang weyyh.!


PICT 5
 Berkelah di Tanjung Aru - Sem 5
Part of the class member


PICT 6
Happy hour - Sem 6
Time ni memang masing-masing giler bergambar..
Pantang nampak camera suma nak menyelit.
Last sem kan, tu pasal masing-masing sibuk kumpul gambar kenangan.Hehehe


PICT 7
Senyum lebar lepas habis last paper final sem
Fuuh..Legaaa..Time ni memang lega giler la..
Settle dah suma..Time ni dlm kepala nak balik dorm n packing..
Heeeee

PICT 8
Graduation Day - Oct 2008
Ni je gambar ramai-ramai sempat ambik..
Sebab time tu masing-masing dah scattered around..
Plus Im rushing to catch my flight..


To all my friends and former classmates, I miss u la guys..Bila agaknya leh jumpa lagi??
Dalam ramai-ramai kita, aku rasa aku je permanently stay outside Borneo ni..
Hope to see you all soon yeah...


PS: Sorry ba geng. Aku kasi nampak gambar korang sini..Hehehe



15 comments:

  1. The sweetest moment remain in memory...
    Melalui zaman kegilaan remaja, semestinya...
    Andai dapat diundurkan masa...
    Jadi ingatan, teman sebagai pedoman...

    ReplyDelete
  2. belajar kat sabah ker??jauhnye..

    ReplyDelete
  3. yups...
    hehehe..nk wat camana...dh kene hantr sana..g je la..

    *disqus utk entry ni tade plak..tapi ok je kat entry Hujan oh hujan tuu...musykil tul..

    ReplyDelete
  4. yusenze@; hambooii,,bermadah segala la pulak u..hehehe

    ReplyDelete
  5. uthe@: hoho..mesti la rindu jugak..giler lama tak jumpa kn..uthe g reunion 26 june nnt tak?

    ReplyDelete
  6. nk g tp prctical time 2..huhu
    zati g ke?
    ari ape 2 ek??

    ReplyDelete
  7. yezza.. tag nie dah merebak ke serata dunia.. hahha..

    ReplyDelete
  8. shoutbox anda error. kalau x error, mesti xleh bukak. tensen2

    ReplyDelete
  9. wah cik rerame dah jawab tag ek..bagus2..banyak cerita gambar2 tuh..huhu

    ReplyDelete
  10. uthe@ : oowh..kite tak jadi la pegi kot..pack sngt la masa..

    cha'on: kehkehkeh..chaon ada gak ek?

    aidi safuan@ : yeke?/ ok jek ni..

    hafizsidah@: heheh.mmg bnyk22..

    rizal@: ungu dah tentuu..hehehe

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---