Thursday, April 15, 2010

Patut Ke Tak??

Salam ketemu lagi geng..Hari ni dah hari Khamis..
Esok Jumaat pastu Sabtu dan Ahad..dan datang balik Isnin..
Cepat betol masa berlalu skarang..
Banyak lagi perkara aku tak buat nih..
Hohoh..

Berbalik pada tajuk tu la kan, 
sebenarnya nak mintak pandangan korang pasal rupa blog aku ni..
Patut tak aku tukar layout & template blog ni??
Tapi still mengekalkan tema purple..
Yerla..Kang kalo tukar kaler nama pun kene tukar plak kan..
Nak kasik matching mestii..
Heeee

Pandangan korang amatlah dihargai..
Thank you in advance..



PS: *Lagipun, aku rasa macam layout skarang ni ada sket kelam kabut la..*
*Trutama part entry tu..Hmmmm*


22 comments:

  1. tuka jela...
    sy pon dlu suke tuka tiap2 mgu layout tuh.
    tp skang ni xjmpa da yg cantik ;(
    skali skala ubh angin kn...hihi

    ReplyDelete
  2. saya cadangkan tukar ke kaler putih purple..
    ok x?

    ReplyDelete
  3. saya cadangkan tukar ke kaler putih purple..
    ok x?

    ReplyDelete
  4. sugar2kapasstrawberry@ : heee..tula..sbb dh kelamkabut je layout nih...kejap tulisan kecik la..hape la..hehehe..

    norr afzan@ : cantek gak tu..hee..nnt try test..

    ReplyDelete
  5. hahaha..ok nina..tgh usha22 deco ni..

    ReplyDelete
  6. wah.. dh renovate 'rumah' nampak.. nak kawen ker?

    wuakakkakaka.. lari tajuk lari tajuk.. sori!! :D

    pilih je memana deco yg rerama berkenan. yg penting.. less is more.. ehehehhe.. tu bg akak le.. :)

    ReplyDelete
  7. kotak jerit tuh misteri.. kena teka dah jerit ke belom.. i mean warne kot..

    ReplyDelete
  8. belog yang cun..cantik dr hari 2..ahaha.. so stick yg ne la..sgt mesra blogger..

    ReplyDelete
  9. Layout ni dh cantik...
    Senang baca n x kelam kabut...
    Cukup cute n mendamaikan mata memandang...

    ReplyDelete
  10. setuju dgn noor afzan. kalau putih ungu mesti cool gile. tapi layout ni simple dan menarik. better than b4. lagipun layout sblm ni ramai sgt blogger2 guna..

    ReplyDelete
  11. kak yus@ : btol tu..so skang ni amacam??less is more kan?? hahaha


    padin @..: haiiyoo..tak phm la..huhuh


    aie: mekaseeehh...itu la..yg ni lagi kemas dan tersusun sket kn.,,hehehe

    ReplyDelete
  12. Langit pertama@ : haha..mekasehh...dan sngt sokong..


    amir@: itu la psl..membuatkn lagi hati ni nak tukar layout,,stakat ni dh jumpa lebih kurang 5 org guna layout tu..huhuhuhu..tq ek..:)

    ReplyDelete
  13. template dah ok sejuk mata memandang..cmenya background utk kotak jerit tuh agak memudaratkan bijik mata dan kepala :p

    ReplyDelete
  14. yeppp...stick jela yer..jgn tuko2..nampak stylo dh ne.

    ReplyDelete
  15. bayu senja@: amcam skarnag? dah tukar kaler tulisan dia..hehehe


    aie@ : itu la..cadangnya nak stick yg ni lu..hehehe..


    mekaseh kwn22 kbg pandangn..:)

    ReplyDelete
  16. tgk cam ok je. siyes, ok. simple n xde la kelam kabut.

    ReplyDelete
  17. nyampuk jap.. :D
    rerama kan suka terbang bebas.. ikut je kata hati.. kalau nak tuka,silakan.. yang penting selesa.. :D nak blogermanz tlg istiqharah kan ke? hehe.. gurau je.. :D keep up ya.. :D

    ReplyDelete
  18. shuhada@ : ni dah tukar dah..eheheheh..


    blogermanz@: waaaah..terharu ni..mekaseh ats kata2 tu..hehehe...

    ReplyDelete
  19. emh3... menurut pakar2 dari england , better tuka la hehe

    <a href="http://www.seniaku.com/>[diDEN]</a>

    ReplyDelete
  20. hhahaha..ada2 je diden ni..

    dah tukar pun..kan ni dah layout baru..tak pasan la tu..hahaha

    ReplyDelete
  21. hhahaha..ada2 je diden ni..

    dah tukar pun..kan ni dah layout baru..tak pasan la tu..hahaha

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---