Saturday, February 06, 2010

Happy Birthday

Salam Sabtu geng...Waaaa, hari ni 6 Februari ialah hari lahir kawan aku ler..Cane leh luper..Nasib la alarm bunyi tadi kol 9..Hohoho..Bese tengah22 malam dah wish..Sorry la bro..Mek lupak la..

Ok, nama dia Fadzli but aku panggil dia ngan nama Pet..Budak Kuching.. Ni la bestfren aku dari form 4 sampai la skarang..Paling sempoi la...Memang sekepala habis..Hakhakhak

Ok, to Pet, mun tak da baca entry tok, Happy Besday yg ke 23 la..Moga tak panjang umo, murah rezki, cepat jodoh,..Mun nikah ya boh lupak jemput kamek keyh..Hahahaha...Mok hadiah ka??? Aaaaa, lak2 la keyh..Lak tak dtg bulan 3 lak mek banja keyh..Hohoho


Tok kek sementara k kitak..Heheheh

Ok, serba sedikit pasal kawan aku ni la..Aku kenal dia sebab satu klas time kt Teknik dulu..Mula2 asek gaduh22 je, lama2 leh lak ngam..Bese la, aku ni kn brutal sket..Hahaha...Dari kawan bese trus jadi besfren..Takde citer dia yg aku tak tau, dan takde citer pasal aku yg dia tak tau..Ape2 maslh ktorg share sesame..Hoho..Memang best la..

And nak dipendekkan cerita, lepas SPM dia dpt masuk Maktab di Miri dan aku dapat Poli di Kota Kinabalu....Jarak memisahkan, tapi kitaorang masih contact2 jugak...Dan sampai la sekarang aku dah habis study dan pindah balik ke Seremban, dan dia masih di Miri kitaorang masih berhubung..

Bulan March ni maybe dia akan datang sini, so we all plan to go to Melaka..Tengok la mcm mn nnt..Hoho..Belum plan bebaik punya..Kalau ikutkan, bulan June ni aku pulak yang terbang ke Kuching, tapi memandangkan keadaan tak berapa nak mengizinkan, maybe next time kot..Heehehe...

Neway, Happy birthday to my friend again..Peace bro..

PS: 9hb nnt besday abg angkat plak..Hoho..Abg, hepi besday..Heheh..Kot2 lak luper lagi..kuikuikui

7 comments:

  1. bhaha.. first time ku mlihat owng smbut ari jadi kt blog.. hehe nnti kalo hri jadi ak, rerama cari gmbo kek paling besar tau, biar tk muat post nie hehe.. grau seh.. ~_^)v

    pepepun selamat myambut hari lahirla kt dia

    ReplyDelete
  2. hohoho..okeyh je diden..janji tau bila besday diden..nnt bt entry khas lagi...tribute..hoh???? hhehehehehehe

    thanks.. *aik, apsal lak aku yg tengkiu* hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. moga tak panjang umo?
    wahhh.. rerame brutal..

    happy besday kawan rerame.. ensem x?hehe

    ReplyDelete
  4. ensem la...hahaha...

    mksdnya ialah, semoga awak pjg umur..
    (tak = short untuk kitak) hehehehe

    ye, siyes mmng brutal...hahaha

    ReplyDelete
  5. gik pandey ktk kaka swak ow..
    kmk ingat da xreti dh..
    huhu..
    kontek ngan nya gk ka??
    hepi belated besday ngan nya k..

    ReplyDelete
  6. kf: tenkiu...

    uthe: aih..mesti la...ney pat lupak...hehehe

    okay...

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---