Thursday, December 24, 2009

GlimPse oF My DaY



Hahahaha...Aku tak tahu nak tulis ape sebenarnye..Hehehe..Tapi dari pagi tadi aku asyik teringat kat Irdina..Keje aku pun separa jalan..Heehe..Nah, gambar baby untuk tatapan korang,,or Lebih untuk tatapan aku jek..Kehkehkhek....Baby dah discharge semalam. Dan dia terus dikuarantinkan oleh ibunya sehingga la dia betol2 sihat..Tak dapat la aku jumpa baby buat sementara waktu nih..Huhuhu





(Ni time aku jaga baby Sabtu lepas..heheh..)



(Baby dipakaikan ala2 tudung oleh ibunya...Hehehe.Sunngoh ayuuu)




Hari ni aku keseorangn di ofis sbb collegue aku g meeting. Aku x pegi sebab aku x diperlukan..Heheh..Ok what.. Leh gak setelkan keje sket2..Bila cakap sal keje, kepala aku jadi sakit.. Pening berpusing kepala aku nak susun gambor site nih. Ntah mana yang dulu mana yang kemudian.. Tak pe la..Pepandai la aku nak ejas nyer nanti..huh, susah bila x turun site..Pape pun, kene siapkan susun sebelum year end ni..Aja aja fighting, chaiyok222 for me..Hehehehe..


So, thats ol for now..


ps: korang pasan x ayat aku dah campur2 balik..Habis la punah harapan nak meperbaiki bahasa..Hahah..xper..just for this one..Kehkehkehkeh..
Balik nak singgah tesco kot..Kot je la..x kompom lg..heheh...




6 comments:

  1. dh sihat ker??
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. Hazwan: mmng comel sesangt..lg tgk real..maaak aih..dah pndai berborak n fhm ckp kite taw..heheh

    Zella: alhamdulillah,..dah sihat..tp msih kene hati2 la elakkn dia dr persekitaran x bersih.heheh

    aidi: cute kn..heheh..mekaseeh..

    ReplyDelete
  3. urudhimaruuu::hi...baikkk..ko pe cer?

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---