Monday, December 28, 2009

Hadduuh..


Asal pulak lah tiba-tiba je hilang mood nak buat keje ni.Tadi rilek je..Hmm...Ni saje nak melambatkan keje aku la ni..Aduuii..Adakah aku stress??? Oh tidak kot..Hehehe







Hari ni boleh tahan la banyak kerja. Tapi dalam sibuk tu pun sempat lagi la pulak aku meng'update' blog ni.KehKehKeh..Mana la tau dengan tiba-tiba jugak datang balik mood aku nak buat kerja yang dah hilang tu. Ye lah sangat.

Yela, kadang-kadang nak buat kerja ni bukan boleh nak paksa-paksa kan. Kene la juga ikut mood semasa. Katakan la korang tengah susun gambar untuk 'claim submission'. Patutnya kene letak gambar longkang, korang pegi pulak letak gambar yang ntah hape2 kan..Kuangkuangkuang..Heheh.Kira macam tu la ibarantya kan..

Cuba korang perhatikan kualiti kerja korang bila masa mood tengah superb dan bila masa mood tengah down. Mesti sedikit sebanyak ada perbezaan kan. Hehehe..Itulah makanya,  aku ni kalau nak buat kerja yang terbaik ikut mood juga. Dan jangan bila aku tengah syok layan nak buat kerja kene kacau, memang tebang melayang la mood tu. Diganti dengan mood nak pelempang orang. Hahaha..uiks, terganas pulak..Hehehe

Hmm, aku rasa mamcam dah merapu je ni kan..Sebelum aku teruskan 'kerajinan' aku merapu, baik aku stop dulu.. Sebab kalo aku dah mula merapu kang, tak pasal-pasal pulak korang yang stress. Hahaha..

Okeh, mood sudah sampai nak sambung kerja. Sila sambung kerja aku..Hahaha..

ps: Tengok jam dah dekat pukul 5, nampaknyer terpaksa la aku OT sampai kerja ni siap..Hehehe...
OOoops, bukan sengaja tau nak buat OT, sbb ikut hati memang nak balik je ni..Kuikuikui...Tapi kerja ni nak kene submit esok..hehehe..Tata..

ps2: komen-komen anda amat dihargai. Terima Kasih..=)

8 comments:

  1. uoit..bkn sngaja tau..tp aku rs cam xleh thn lg la..nak blah jap g..kensel OT...kuangkuangkuang...

    ReplyDelete
  2. laaa..ye ke kf?hohoho..xper22..keje punya psl..

    ReplyDelete
  3. haha.. keje melambak nak tak nak kne siapkan gakla.. kesimpulnnya.. rajinkanlh diri anda ya huhu

    ReplyDelete
  4. hahaha..
    ieqa: memang rajinkan diri pepagi nih..hohohh

    ReplyDelete
  5. heheh..kita lebih kurang serupaa..hehehehe

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---