Monday, January 04, 2010

Hellooo New Year..

Salam tahun baru lagi skali geng..Hmm, dah hari ke-4 kita dalam tahun baru ni kan..Ape cerita sepanjang 4 hari ni??

Heheh..ni baru ada masa nak menulis entry pertama di tahun baru..Biasalah, baru balik dari curi 3 hari berturut-turut..Heheh..Tapi takda pergi mana2 pun. Duduk melepak kat rumah jek. Cuma hari Sabtu tu je pergi rounding2 kat Seremban dan shopping barang dapur sikit..Heheh..

Selain daripada itu, aku melayan tengok TV kat rumah. Yerla, bukan ada benda aku nak buatkan. Selain masak untuk makan tengahari, bagi atok makan, uruskan atok, kemas2 rumah sikit..Alah, duduk tak ramai, so rumah takde la macam tongkang pecah kan. Kehkehekh

Well, tengah takde idea sangat nak menulis apa ni. So, jumpa lagi di lain entry..


Ps: Mood tengah down nak buat keje ler..Huhuh..Pagi2 lagi mood dah hancur sebab terlewat bangun..Tu yang macam tak cukop tanah nak bersiap..kuangkuangkuang..Hahahaha

3 comments:

  1. huhu...bangun lewat ari isnin tuh beser jer~

    ReplyDelete
  2. aidi safuan: Hahaha...x psl2 msuk lmbt hrni...

    kf: telepas le..alarm jam sekali jek bunyi...hahahaha...punya lena tdo x sdar time..kehkehkeh

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---