Friday, January 22, 2010

Jejak Blog dan Kerja...

Salam hari Jumaat geng...Ape cer hari ni?? Sementara ada masa terluang ni, aku nak update la blog so-so~~ aku nih..Hehehe



Seperti biasa,  rutin blog setiap pagi (kecuali ahad) ialah, menjengah belog2 org..Terutama sesiapa yang meniggalkan jejak..Pastu baru g terjah sesape yg ada dalam bloglist aku..Hehehe..
* So, kepada sesape nak blog nyer diterjah dan di klik oleh aku, sila la tinggal pesan bebanyak yer..Hehehe*

Ape2 pun aku pastikan rutin kerja pagi aku tu setel dulu..Hehehe...Kalo kiranya pagi sibuk sket ngan kerja, tunda la blogwalking jejak menjejak tu ke tengahari..Keje aku pun tak menentu nak sibuk tak sibuk...Hahah...Kalo ada tender nak siapkan, sibuk la dr pagi smpai lunch hour.Kalo tak relex sket la..

Lagipun, kerja aku yang ada lately pun just menyusun gambar-gambar projek untuk dimasukkan ke dalam report. Fuuhh.Total report kene submit sekurang2nya sehingga bulan March ni ada lah 5 buah..

Setiap satu site satu report..Dan setiap satu report tu maunya ada 70 ke 80 item yang mana gambar perlu disusun mengikut item..Gambar nak diletakkan pula sebelum dan selepas...So, kira la sendri brapa bnyk gambar aku kene susun utk satu report..Peeerghh..leh juling mata bai nak susun gambor tu..

So, by this year, at least 18 final report kene siapkan..Untuk 2 projek..Tu je la kerja aku,,Siapkan mnyusun atur gambar. Yang part documentation lain lagi sorg kwn aku in charge..Fuuh, nasib jugak..

Erks, ok lah guys..Got sth up need to be settle today..C u soon in next entry..


PS: Kalo aku de chance tukar keje lain dalam masa terdekat ni slamat la sket keje aku menyusun nih..Hehehe....>:)...

4 comments:

  1. banyaknye keje die...tu pun bermurah ati nak terjah blog org len hak3

    priority comes first, sis

    Misteri malam pertama bersunat

    Cerita tahun lepas

    ReplyDelete
  2. ARC: mmng takleh nak ngadap keje jek..pepagi carik mood dulu..hehehe...

    Computer and Otomotif: heheh..

    Anna; hye anna

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---