Thursday, January 07, 2010

Salam Khamis

Hehe..Aku takda idea sebenarnyer nak update apa kat belog aku nih..Ingat nak tukar template, tapi tak jumpa lagi yang berkenan di hati. Korang ade link ke idea mana nak carik template lelawa?? Hehehehe

Huh, cepat je rasa masa berlalu.Dah masuk hari ke -7 kita dalam tahun baru. Cepat sangat masa berlalu kan. Pejam celik pejam celik dah abis bulan.

Dari aku merapu pepanjang kang, buat korang pening kepala, bek aku blah dulu. Kot ada idea kang aku tulis la mana yang patut. Kehkehkeh..

APe2 pun, selamat menjalani baki hari di hari Khamis bersamaan 7 Januari 2009 ni...
(n_n)\/

PS: Hati aku tengah kering kontang tambah kosong giler...Hahah

6 comments:

  1. pegi btemplate rerame..
    banyak yg cantek2 kati situ~

    ReplyDelete
  2. kering kontang tambah kosong giler? mcm mana tu babe? hahah.

    ReplyDelete
  3. hahahha
    dah la hati kering..kontang pulak tu lagi..paham2 la..

    tambah hati kosong: sebab hati aku mmng tgh total kosong time tulis entry nih..hahahaha...

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---