Monday, January 11, 2010

Isnin Yang So~So~

HEHE..Tejuk Entry pun ntah hape2 kan. Masih di awal pagi Isnin. Dan aku dapat merasakan hari ini akan berjalan dengan agak2 lancar. Hohoho..Ceh, cam aku lak leh meramal hari kan..Kuikuikui..Perancangan untuk hari ini ialah, selesaikan kerja-kerja menyusun atur gambar.



Gambar?? Yep. Gambar2 di tapak projek. Nak kene buat final report, so kene la susun ikot item by item. Boleh biol aku nak susun gmbar2 nih. Pening kpala aku bai. Dah la aku tak pegi site. Lagi lak bab2 civil engineering nih kan. Aku budak engineering gak, tapi lain bidang je..Heheheh


Nasib la den ni jenis yang cepat pick up punya orang. Hahaha...So, senang la jugak aku nak susun gambo2 tu. Tapi ikut agak2 aku jugak la. Mana2 tak tau kita bertanya la kan. Alhamdullilah, so far banyak jugak benda dan barang2 dak civil ni aku kenal dan bramah mesra dah. Ceeh..bajet bagus aku kan..


Lagi satu hal, pepagi lagi dah buat hal diorg nih. Aku panggil leh je dia bt derk ngan aku. Cane aku nak setelkan keje aku kalo dia tak bagi detail ngan aku. Mengong aku dibuatnyer. Kalo tak, lama dah claim aku siap. cett,,Bikin geram pagi2.

Pape pun, aku dah cool..Lantak la dia nak bagi ke tak. Jangan sampai aku kene tiaw ngan bos pasal dia dah la. Nanti aku tibai dia plak. Kahkahkah..*Cam ganas jek aku ni*


Okeh22..Dari aku merapu tak tentu pasal, aku ciao lu lah..Karang-karang kalo aku de masa aku jengah2 la cni balik keyh.,K, nak blah buat keje lu ni..



PS: Heheh..patut nya entry kali ni ada kene mngena ngan zmn kanak2 aku kn..Tp masa tak brapa nak bt aku fokus la. Nnt2 la bila da ms btol2 aku bt ler ek..Hehehe...

Have a great and nice day ahead..Peace(n_n)\/



8 comments:

  1. ops lupe..saper geng ys yg kawen 10.1.10 smlm?

    ReplyDelete
  2. wah...batu perasan tarikh azuer kwin...cantik..hehehe

    ReplyDelete
  3. isnin yg so so so .. busyyy mehhh..

    perghhhh akhirnya berjaya gak projet tu.. tajuk setle~

    ReplyDelete
  4. na: hehehe...busy sparuh jek..waaa.caya la lu babe...

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---