Tuesday, January 19, 2010

No Hapdate Ke..??

Salam geng..Uwaa..hari ni tak tau nak hapdate pe kat belog slamber badak aku ni...Takdo idea mengancam lagi...Yang aku tau hari2 aku akan menjalankan misi memblogwalking dan mereply jejak2 yang telah ditinggalkan..Hohoho...Memanf routine setiap pagi selepas cek aku nye keje and sebelom aku menghadap keje2 yang menimbun..

Hahaha...kata je keje menimbun, tapi x sudah2 jugak ke blog org..Well, keje2 jugak, jgn nak ngadap keje sampai tak reti nak senyum2 ke, ataupun cam patung duduk kat krusi tu kan..Hahah..

Ok, dari aku mrapu tak sudah, bekaku blah lu.Jam pun dah kol 5 n its time to go..


Ps: Lately ni malas sioot nak wat OT..Hahahah...N kalo dah ado idea best nnt ada la ek..*happe punya ayat daa*

8 comments:

  1. tak po merapu merapan... janji sendiri puas ati huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. mancai: hohohoho...okeh..thanks...


    kf: mcm tu ek..okeh..set..hohoho

    ReplyDelete
  3. kije kije kije
    gaji nanti bleh banje kepsi!

    ReplyDelete
  4. muahaha~~~ Ikot cakap NiNa... sgt222 betol...

    ReplyDelete
  5. uiks...????!! xleh jadi nina ngan yuse ni...

    huhuhuhuh

    ReplyDelete
  6. Cuba imagine, if our work involves updating blog je. mcm best kan? haha

    ReplyDelete
  7. Merissa K: waaaah...bleh btol2 bt duit tu...g klik n tarik traffik..hahahaha

    ReplyDelete

Thank you for your comment. Will reply it soon. TQ :D

Catatan Ringkas

---